fes la teva proposta…

Des de Gent per Valldoreix estem molt atents a les preocupacions de la ciutadania, i és per això que obrim aquesta finestra digital per recollir les vostres propostes. Podeu penjar fotos, vídeos i comentaris.

Si vols contactar directament amb nosaltres ho pots fer a l’adreça:
info@gentpervalldoreix.cat

Una comentari en l'entrada: fes la teva proposta…

 1. Emili diu:

  “El Pla Pilot del projecte de viabilitat”

  Increïblement ens han pintat els carrers d’ Advocats i Sant Francesc de dalt a baix, ens els han deixat com un quadre cubista de Georges Braque.
  Al terra, ratlles blanques arreu: a les voreres, al mig, a les cruïlles, aparcament i no aparcament; senyals de limitació de 30 Km, a més pilots reflectants. Els encreuaments d’un sol carrer amb tres passos de vianants: No ho havia vist ni a Nova York.
  A part, els corresponents postes amb les plaques de senyals. Al final un no sap on mirar, si al terra o al cel.
  Segons ens varem explicar en una reunió l’ajuntament, aquesta senyalització és la prova pilot per el Pla de Viabilitat, i que es pensa aplicar a la resta de Valldoreix. Primer, trobo que la despesa feta en un carrer en un tràfec en que només passem els veïns del carrer, és un disbarat.
  Pregunto, quina necessitat havia?, quant i quantitat de passos zebra que la pintura ni es veu. I a més considerant que el manteniment s’ha de repintar periòdicament representarà a curt termini una despesa continuada. Desprès ens diuen, les retallades, que no hi ha diner per res. Considero que el que s’ha fet, es una mala gestió dels fons públics.
  Quan els veïns reclamen ens planten els arbres que manquen, va i ens pinten el carrer de d’alt a baix (ara sembla una zebra)
  14 passos peatonals per cinc carrers. 3 per carrer
  12 fletxes de 3 metres per senyalitzar la direcció.
  10 senyals de 30 km, de 4 m2
  55 pilots refractaris, un cada 15 metros.
  Més els pals senyals de tràfec

  La pregunta es: era necessari una senyalització per terra i per “aire” amb panels, en un carrer que domés apassen uns 100 o 150 vehicles diaris?. Quant el que reclamaven els veïns es que ens planta-se’n 15 arbres que ens manquen al carrer.

  Es pot saber que ha costat la pintada?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.