GUANYEM VALLDOREIX

Benvolguts, benvolgudes veïns i veïnes,
A les municipals del 2015 GxVDX va treure uns bons resultats que malauradament no es van traduir en representants a l’EMD per que la nova llei electoral segueix pendent d’aprovació pel Parlament de Catalunya després de més de 10 anys de la seva presentació.
Aquest és el motiu pel qual enguany hem decidit formar part de la candidatura conjunta “Guanyem Valldoreix” que es presentarà a les properes eleccions municipals (maig 2019) al nostre poble, que ens pot permetre tenir-hi representants.
Pensem que la nostra transversalitat i l’experiència de molts de nosaltres a l’administració, combinada amb l’aire fresc que aportarà altra gent jove, preparada i compromesa amb el poble, que forma part d’aquesta Candidatura integrada per formacions polítiques i associacions veïnals, serà una bona aportació al nou govern si guanya aquesta opció conjunta.
El motiu? la nostra preocupació al llarg d’aquests darrers anys compartida per molta gent del poble, a la vista d’una EMD cada vegada més afeblida, que només se’n recorda de tots nosaltres quan s’apropen les eleccions i que repeteix promeses que va fer fa 8 anys i no ha complert com la de millorar la seguretat, incompliment que ara el desqualifica davant de noves promeses i discursos.
No veiem gens aconsellable que repeteixi el govern actual supeditat políticament al de St. Cugat, a qui li ha cedit competències i patrimoni públic, cada vegada amb menys activitat, molts dubtes sobre la rendibilitat, oportunitat i idoneïtat dels escassos projectes que s’han tirat endavant, com les costosíssimes obres de la Pl. de l’Estació o les que s’han començat davant de l’EMD; que tracta de manera desigual als veïns i veïnes, i amb una EMD que ha passat a tenir format de sucursal de l’Ajuntament, i que ni tant sols ens representa davant d’aquest en allò que ens afecta (ex. recollida d’escombraries, etc).
No és d’estranyar doncs que la gent posi en qüestió l’existència de l’EMD, per que per comprar i vendre terrenys no queda justificada l’existència d’un govern a Valldoreix.
Mala senyal el desequilibri generat entre el cost econòmic de mantenir un govern a Valldoreix i un mal servei al ciutadà com s’ha fet evident aquests darrers anys.
La manca de serietat també s’hi suma, no és acceptable que paguem al President de l’EMD una dedicació exclusiva per exercir la seva responsabilitat quan el veiem treballar per la seva empresa en els nostres domicilis.
Estem segurs que molts compartim que això s’ha d’aturar! Hi ha hagut massa esforços per aconseguir disposar d’una administració propera als valldoreixencs, que no volem perdre.
Aquesta és la nostra aspiració: Recuperar un govern fort, compromès, decidit, eficient, transparent i proper que vetlli pels nostres interessos i que ens atengui a tots i totes per igual, i que no cedeixi a interessos tercers.
El relleu dels polítics és molt aconsellable perquè això ajuda a que no s’enquistin maneres de fer que moltes vegades porten a l’acomodament, i a consolidar practiques i maneres de fer dubtoses i gens positives per l’interès general.
Després de les eleccions municipals Gent per Valldoreix continuarà essent la que és, una associació veïnal transversal compromesa amb Valldoreix, els seus veïns i veïnes, i no escatimarem esforços per mantenir el nostre poble amb la seva singularitat que la fa una de les millors viles per viure i gaudir d’un entorn privilegiat. I si guanya el canvi, aportarem feina i idees al proper nou govern municipal.
Apostem per un futur millor!!
Gent per Valldoreix, març 2019

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Valldoreix i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.