Avui entreguem 816 signatures, contra el projecte de la Centralitat, a la EMD

L’escrit:

SALVEM VALLDOREIX DE L’ESPECULACIÓ

  IMG_20150218_173545Us recordem el text:

Una gran majoria de veïns ens oposem al projecte de la Plaça de la Centralitat (Casal de Cultura), per el següents motius:

1r. Es tracta d’un projecte faraònic que se’ns vol imposar i que ve a hipotecar el desenvolupament i sostenibilitat del Valldoreix que defensem. La remodelació de la plaça i voltants és irracional ja que suposa més de 14.000 m2 de construcció compactats en un sol espai: la Casa de Cultura, Casal d’Avis, Biblioteca, Espai musical “teatre”, Correus, botigues, Escola de Música, un bar, restaurant, etc.

2º.- El projecte inclou construir uns 40 pisos, un gran Supermercat, zona de comerços i un mercat, a més de dues plantes d’aparcament que comportaria un canvi de model urbanístic. Que inclús taparia el sol a la plaça i jardins dels infants. Està previst construir el macro complex en varies etapes, TINDREM OBRES AL CENTRE DE VALLDOREIX DURANT 15 ANYS ¡¡, però el primer i més urgent, és l’especulatiu: els blocs de pisos i el Supermercat. ¡OI, QUINA CASUALITAT¡.

3r. La zona d’alta concentració: Casal de Cultura, La Plaça de Can Cadena, el CAP, juntament amb l’Estació i la Rambla M Cinto Verdaguer, ja de per sí, és la zona més congestionada de trànsit de Valldoreix. La requalificació amb pisos, supermercat i demès empitjorarà i saturarà la zona, complicarà l’accés a la Vila i la mobilitat dels carrers dels voltants de la Plaça del Casal, amb més pol·lució medi ambiental i contaminació de soroll.

4r. Volem i creiem necessari la remodelació de la Plaça del Casal, però no concentrar-ho tot en sol espai, megaprojecte faraònic. Volem un Valldoreix amb comerç de proximitat, un lloc de trobada i un equipament socio-cultural-lúdic.

info@gentpervalldoreix.cat

gxv

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, Plataforma ciutadana, QUE PROPOSEM, Valldoreix i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: Avui entreguem 816 signatures, contra el projecte de la Centralitat, a la EMD

  1. Retroenllaç: La gent de Valldoreix vol una centralitat, però no la imposada pel senyor Puig. | uasc premsa

  2. Retroenllaç: La gent de Valldoreix vol una centralitat, però no la imposada pel senyor Puig. | Sant Cugat, versió original

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.