Assumpte: Sol·licitud d’informació sobre l’execució parcial de l’Estudi de mobilitat que inclou el Pacte de mobilitat

Demanem al President  Puig el cost de les obres de les direccions úniques, inclòs el que ha costat refer els errors. Demanem transparència a l’EMD. Veieu la carta.

gentpervalldoreix.cat / info@gentpervalldoreix.cat

EMD DE VALLDOREIX

A l’atenció del President, i de la Secretària Interventora

                                               Valldoreix, 3 abril 2014

                                                                               

Senyor/Senyora,

 Hem vist que l’EMD ha començat a executar l’Estudi de mobilitat que inclou el Pacte de mobilitat aprovat pel Ple del 04/04/13. Hem vist que l’han aplicat al Barri de Sant Jaume, al c/ Advocats i c/ St. Francesc, i al Barri del Rossinyol, acabant les obres el 31/12/13.

Desconeixem què ha passat als altres barris, però pel que fa al Barri del Rossinyol hem comprovat que posteriorment, entre el gener 2014  fins a la data, heu seguit fent treballs en els mateixos carrers, concretament treballs de modificació rectificant els treballs fets abans del desembre, tant de senyalització vertical i horitzontal, carril bici, canvi de sentit, etc.

Per això, us demanem que ens passeu la següent informació:

A) Sobre l’etapa de realització dels treballs que van acabar abans del 31/12/13 per poder cobrar la subvenció (segons va manifestar el President), els preguem que ens indiquin:

  1. Data de concessió de la subvenció. Data màxima d’execució per realitzar les obres subvencionades. Import de la subvenció, i nom de l’administració que l’ha concedit.
  2. Import, data del contracte i venciment, i empresa contractada per realitzar aquests treballs fins el 31/12/2013. Òrgan que ha aprovat el contracte. Partida on s’ha consignat el cost d’aquestes obres.

B) Coneixedors que a partir del gener, fins a la data, han estat realitzant treballs consistents en refer treballs fets abans del 31/12/13. Els preguem que ens indiquin:

  1. Data de l’acord d’aprovació dels canvis que s’han produït durant el primer trimestre del 2014, o de la delegació al President per efectuar-los, tenint en compte que l’òrgan d’aprovació de l’Estudi de mobilitat que inclou el Pacte de mobilitat va ser el Ple de l’EMD.
  2. Import del cost que ha representat rectificar els treballs entre el gener 2014 i la data actual. Nom de l’empresa que els ha realitzat, data del contracte i venciment, i òrgan d’aprovació del contracte. Així com la Partida pressupostària on s’ha consignat dit sobrecost.

C) Com que hem vist que la Brigada d’obres ha treballat simultàniament amb l’empresa concessionària rectificant també treballs ja fets durant el primer trimestre del 2014, us preguem que ens indiqueu:

  1. El cost que han representat els treballs de rectificació, per part de la Brigada d’obres, durant  el primer trimestre del 2014 (hores x preu/hora + els materials), i partida on s’ha consignat.

En definitiva, us preguem que ens informeu sobre el cost total dels treballs de vialitat realitzats, en aplicació del Pacte/Estudi de mobilitat, detallats per carrers o barris, indicant els imports corresponents al sobrecost per rectificacions realitzades.

En el mateix ordre de coses i també amb referència a l’execució de l’Estudi de mobilitat que inclou el Pacte de mobilitat us demanem:

  1. Que ens informeu sobre la Previsió de les actuacions per aquest any 2014 (barris o carrers afectats).

Agraint-vos per endavant la informació sol·licitada. Atentament.

 

Plataforma Ciutadana Gent Per Valldoreix (GxV) 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Plataforma ciutadana, QUE PROPOSEM i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.