El dubtós compliment de la dedicació exclusiva del President Puig (CIU)

Al començar la nova legislatura Josep Puig utilitza la seva majoria al Ple i aprova la seva dedicació exclusiva (43.710€ anuals amb un horari diari de  9:30h a 15h, i els dilluns i dijous de 17h a 22h). Fins aquí res a dir, però es segueix dient que se l’ha vist en aquests horaris a les cases de la Vila dedicat a la seva empresa d’electricitat. Si no és cert, li suggerim que utilitzi el rellotge de control horari a més de facilitar la seva agenda a la oposició per les comprovacions pertinents. Si no ho fa, ell sabrà els motius.

No ens agradaria que s’utilitzés a l’EMD allò de “feta la llei feta la trampa”. Els que considerem que hi ha d’haver tolerància “0” a practiques il·legals dels polítics si en tenim constància no ho hauríem de consentir i ser capaços de denunciar-ho. O els ciutadans ens impliquem o no ens en sortirem.

Li suggerim al President Puig (CIU) de l’EMD de Valldoreix que fitxi el control horari i així farà callar les veus que diuen que dedica a la seva empresa d’instal·lacions una part del temps reservat exclusivament a l’EMD pel qual rep 43.710€ anuals. Si és veritat, denunciem-ho si ho veiem!

Gent per Valldoreix. Abril 2016

Aquesta entrada s'ha publicat dins de QUE PROPOSEM, Valldoreix i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.