El dubtós compliment de la dedicació exclusiva del President Puig (CIU)

Al començar la nova legislatura Josep Puig utilitza la seva majoria al Ple i aprova la seva dedicació exclusiva (43.710€ anuals amb un horari diari de  9:30h a 15h, i els dilluns i dijous de 17h a 22h). Fins aquí res a dir, però es segueix dient que se l’ha vist en aquests horaris a les cases de la Vila dedicat a la seva empresa d’electricitat. Si no és cert, li suggerim que utilitzi el rellotge de control horari a més de facilitar la seva agenda a la oposició per les comprovacions pertinents. Si no ho fa, ell sabrà els motius.

No ens agradaria que s’utilitzés a l’EMD allò de “feta la llei feta la trampa”. Els que considerem que hi ha d’haver tolerància “0” a practiques il·legals dels polítics si en tenim constància no ho hauríem de consentir i ser capaços de denunciar-ho. O els ciutadans ens impliquem o no ens en sortirem.

Li suggerim al President Puig (CIU) de l’EMD de Valldoreix que fitxi el control horari i així farà callar les veus que diuen que dedica a la seva empresa d’instal·lacions una part del temps reservat exclusivament a l’EMD pel qual rep 43.710€ anuals. Si és veritat, denunciem-ho si ho veiem!

Gent per Valldoreix. Abril 2016

Aquesta entrada s'ha publicat dins de QUE PROPOSEM, Valldoreix i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.