ESCOLA BRESSOL. COMENTARIS A LA RESPOSTA DE L’EMD A LA NOSTRA DENÚNCIA.

ESCOLA BRESSOLLes fonts de Gent per Vdx són sòlides. Ja suposàvem que l’Emd no ho reconeixeria,  i les excel·lents professionals de l’Escola Bressol estan contractades directament per dita administració. Per motius obvis no desvelarem el nom de qui ens ha informat, en tot cas li agraïm el seu interès pels nens, i la seva valentia, perquè no dir res és el més còmode. Ser crític a Valldoreix és arriscat.  L’Emd des de principis de curs no ha cobert les baixes del personal inferiors a una setmana.

Sabem que la Directora ha anat tapant forats però això no garanteix dos professionals tot el temps a les classes. Si la directora parla de que en ocasions han d’obrir les portes entre classes ens està confirmant que de vegades només hi ha una professional en una classe, i barrejar edats encara ho complica més. Hem sentit en moltes ocasions del President que l’EMD disposa d’economia, i asfalta carrers, compra equipaments,  i segons la nostra opinió fa mals negocis com el de cedir el terreny de l’aparcament de l’estació a canvi de quasi res, o el d’urbanitzar el Camí de la Salut quan tot apunta que és Promusa qui se n’ha de fer càrrec.
Doncs si hi ha diners, nosaltres trobem prioritari el servei a les persones i en aquest cas als nens de la Bressol. Traiem rendibilitat a l’avís responsable de possibles deficiències. El que això ha de permetre és simple, un control des de fora. Suggerim que els pares/mares puguin accedir de manera organitzada, reiteradament, i sense previ avís a les classes, qui millor que els pares per fer aquesta tasca de control? Aquesta fórmula garantista donarà tranquil·litat als pares que porten o volen portar els seus fills a l’Escola Bressol. I si això ha servit per millorar l’atenció als infants felicitem-nos, aquest ha estat l’únic objectiu.

GxV  24 maig 2016

Aquesta entrada s'ha publicat dins de QUE PROPOSEM, Valldoreix i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.