GENT PER VALLDOREIX, PRESENTA CANDIDATURA A LA PRESIDENCIA DE L’EMD A LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS

VOLS AVALAR LA NOSTRA CANDIDATURA?
Benvolguts veïns i veïnes de Valldoreix, per presentar-nos necessitem que un mínim de 100 valldoreixencs/es, majors d’edat, veïns de la Vila, avalin la nostra candidatura signant davant la Secretaria General de l’Emd de Valldoreix.

Per ser avaladors heu d’estar empadronats a Valldoreix. Anar a l’Emd, a partir de la data que indiquem més abaix, en dies laborables. Haureu de demanar per la Secretaria, i manifestar que voleu avalar la Candidatura Ciutadana Gent per Valldoreix, signar, i presentar l’original del DNI.

COM I PERQUÈ ENS PRESENTEM
Ens presentem com una Agrupació d’Electors, perquè Gent per Valldoreix som una Plataforma Ciutadana composada per veïns i veïnes de Valldoreix, de diferents tendències polítiques però units pel nostre interès per protegir Valldoreix.
Perquè podem aportar experiència en l’administració pública i en els moviments veïnals i socials, i no estem lligats a cap partit polític.

Ja coneixeu les nostres accions informatives a tota la població d’allò que no diuen els mitjans oficials, fent arribar a l’EMD les preocupacions o les propostes de molts veïns i veïnes, col·laborant amb altres plataformes ciutadanes de la Vila.

També coneixeu el nostre interès perquè Valldoreix mantingui els seus costums, el privilegi del seu model urbanístic i de mobilitat, i perquè l’Emd sigui un govern eficient i defensor del que és bo per la gent que vivim a Valldoreix, sense que s’hi barregin altres interessos polítics o econòmics especulatius.

Ens presentem a la vista de les accions i les inaccions de l’actual Govern de l’Emd, i del que Puig ha anunciat que començarà a fer els següents 4 anys si guanya les properes eleccions municipals, que al nostre entendre posa en perill la tant preuada tranquil·litat i qualitat de vida dels valldoreixencs.

Properament us anunciarem a aquesta Web el Candidat a la Presidència i les persones que l’acompanyaran, i publicarem el nostre Programa ara pendent d’acabar de tancar i que es troba en període de recollida de propostes.

DIES PER LA SIGNATURA DELS AVALISTES, A L’EMD
Caldrà signar després de la publicació, el 31 de març, del Decret de Convocatòria de les Eleccions municipals 2015
Del dimecres 1 d’abril al 15 d’abril. de 9h a 13h.

Tardes (que ens ha reservat la Secretària de l’EMD)
el dimecres 1 d’abril de 18h a 20h
el dimarts 14 d’abril de 18h a 20h

Per qualsevol dubte sobre l’horari truqueu al telèfon número 936742719 i demaneu per la Secretaria de l’Emd.

La vostra signatura només avala la Candidatura davant la Junta Electoral, no es farà pública, i no us compromet a res mes.

Si ja ens heu avalat us demanem que ompliu el Full Annex amb les vostres dades, que ens permetrà poder portar un seguiment dels signants i garantir que arribem al mínim de signatures requerides.

Si teniu qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb les persones que coneixeu de Gent per Valldoreix, o al Tel 616405490 (Montse Turu) o Tel 670590557 (Jaume Sanmarti)

ANNEX

AVALISTES A L’AGRUPACIÓ D’ELECTORS: GENT PER VALLDOREIX

El podeu enviar per Mail a : info@gentpervalldoreix.cat

        o                                         gxvdx@gmail.com

Nom i cognoms, ___________________________________________________

Direcció ___________________________________________________________

Telèfon de contacte _________________________________________________

Així podrem portar un seguiment i comprovar que arribem al mínim de 100 signatures !!

Gràcies per la confiança

gentpervalldoreix.cat info@gentpervalldoreix.cat

gxv

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, Plataforma ciutadana, QUE PROPOSEM, Valldoreix i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.