GENT PER VALLDOREIX, PRESENTA CANDIDATURA A LA PRESIDENCIA DE L’EMD A LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS

VOLS AVALAR LA NOSTRA CANDIDATURA?
Benvolguts veïns i veïnes de Valldoreix, per presentar-nos necessitem que un mínim de 100 valldoreixencs/es, majors d’edat, veïns de la Vila, avalin la nostra candidatura signant davant la Secretaria General de l’Emd de Valldoreix.

Per ser avaladors heu d’estar empadronats a Valldoreix. Anar a l’Emd, a partir de la data que indiquem més abaix, en dies laborables. Haureu de demanar per la Secretaria, i manifestar que voleu avalar la Candidatura Ciutadana Gent per Valldoreix, signar, i presentar l’original del DNI.

COM I PERQUÈ ENS PRESENTEM
Ens presentem com una Agrupació d’Electors, perquè Gent per Valldoreix som una Plataforma Ciutadana composada per veïns i veïnes de Valldoreix, de diferents tendències polítiques però units pel nostre interès per protegir Valldoreix.
Perquè podem aportar experiència en l’administració pública i en els moviments veïnals i socials, i no estem lligats a cap partit polític.

Ja coneixeu les nostres accions informatives a tota la població d’allò que no diuen els mitjans oficials, fent arribar a l’EMD les preocupacions o les propostes de molts veïns i veïnes, col·laborant amb altres plataformes ciutadanes de la Vila.

També coneixeu el nostre interès perquè Valldoreix mantingui els seus costums, el privilegi del seu model urbanístic i de mobilitat, i perquè l’Emd sigui un govern eficient i defensor del que és bo per la gent que vivim a Valldoreix, sense que s’hi barregin altres interessos polítics o econòmics especulatius.

Ens presentem a la vista de les accions i les inaccions de l’actual Govern de l’Emd, i del que Puig ha anunciat que començarà a fer els següents 4 anys si guanya les properes eleccions municipals, que al nostre entendre posa en perill la tant preuada tranquil·litat i qualitat de vida dels valldoreixencs.

Properament us anunciarem a aquesta Web el Candidat a la Presidència i les persones que l’acompanyaran, i publicarem el nostre Programa ara pendent d’acabar de tancar i que es troba en període de recollida de propostes.

DIES PER LA SIGNATURA DELS AVALISTES, A L’EMD
Caldrà signar després de la publicació, el 31 de març, del Decret de Convocatòria de les Eleccions municipals 2015
Del dimecres 1 d’abril al 15 d’abril. de 9h a 13h.

Tardes (que ens ha reservat la Secretària de l’EMD)
el dimecres 1 d’abril de 18h a 20h
el dimarts 14 d’abril de 18h a 20h

Per qualsevol dubte sobre l’horari truqueu al telèfon número 936742719 i demaneu per la Secretaria de l’Emd.

La vostra signatura només avala la Candidatura davant la Junta Electoral, no es farà pública, i no us compromet a res mes.

Si ja ens heu avalat us demanem que ompliu el Full Annex amb les vostres dades, que ens permetrà poder portar un seguiment dels signants i garantir que arribem al mínim de signatures requerides.

Si teniu qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb les persones que coneixeu de Gent per Valldoreix, o al Tel 616405490 (Montse Turu) o Tel 670590557 (Jaume Sanmarti)

ANNEX

AVALISTES A L’AGRUPACIÓ D’ELECTORS: GENT PER VALLDOREIX

El podeu enviar per Mail a : info@gentpervalldoreix.cat

        o                                         gxvdx@gmail.com

Nom i cognoms, ___________________________________________________

Direcció ___________________________________________________________

Telèfon de contacte _________________________________________________

Així podrem portar un seguiment i comprovar que arribem al mínim de 100 signatures !!

Gràcies per la confiança

gentpervalldoreix.cat info@gentpervalldoreix.cat

gxv

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, Plataforma ciutadana, QUE PROPOSEM, Valldoreix i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.