EL PRESIDENT DE L’EMD DE VALLDOREIX POSA EN QÜESTIÓ A LA JUSTÍCIA

Segueix el culebrot de l’enderrocament de 3 cases a Valldoreix per una llicència il·legal del 2002

Els interessos partidistes deuen tenir molt atrapat a Puig per contradir una Sentencia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). El Tribunal considera les llicencies de reparcel·lació i obres “fraudulentes”. Una sentencia ferma i de compliment, que dóna 3 mesos a Puig per enderrocar les cases.

No respectar les decisions de la justícia i tenir l’atreviment de dir-ho als mitjans de comunicació de St. Cugat com ho ha fet el President de l’EMD no sembla que honori precisament un representant públic, que posa en evidència la manca de respecte a la judicatura i com extensió l’Estat de dret.

A pesar de la Sentencia Puig desmereix la decisió del tribunal i “defensa la legalitat de les llicencies” (Cugat.cat). Potser el President de l’EMD de Valldoreix pensa que el govern de la Generalitat pot influir ara perquè el jutge modifiqui els termes d’una sentencia ferma. Però nosaltres entenem que ja no són temps per que haguem de tornar a veure que el poder executiu influeixi el poder judicial a Catalunya.

També desmereix a l’actual President de l’EMD la opacitat que ha practicat ell i el seu govern amagant l’existència de la sentència a l’oposició que se n’ha acabat assabentant perquè un dels punts del Ple del 29 de gener era el de la consignació de 70.000€ per l’enderrocament de les 3 cases. La Sentencia va entrar a l’EMD el novembre passat.

Li volem dir al Sr. Josep Puig President de l’EMD, que ell es deu al respecte als seus conciutadans, al respecte a la legalitat, i al compliment de l’exercici del càrrec, i li recomanem que no vulgui jugar al joc de la política partidista que vol tapar les vergonyes d’un govern de CIU a Valldoreix, encara que aquest sigui un any de comicis electorals. Perquè potser ja n’hi ha prou per fer ús de l’engany per aconseguir vots. I que no jugui amb la nostra intel·ligència marejant la perdiu, no el dignifica.

Sr. Puig, aquesta es la seva contradicció. Diu públicament que les llicencies eren legals, i al mateix temps aprova en el Ple del 29 de gener la consignació de 70.000€ per l’enderroc de les 3 cases en compliment de la Sentencia.

Embolica que fa fort¡¡

Plataforma ciutadana Gent per Valldoreix

6 de febrer 2015

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, Valldoreix i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: EL PRESIDENT DE L’EMD DE VALLDOREIX POSA EN QÜESTIÓ A LA JUSTÍCIA

  1. Retroenllaç: Les sentències són per complir-les i les responsabilitats per exigir-les | uasc premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.