CAMÍ DE LA SALUT (2)

El President de l’EMD de Valldoreix  SR. JOSEP PUIG i el seu govern utilitzen la majoria de CIU per contractar unes obres al Camí de la Salut, que tot apunta que ha de pagar PROMUSA

Així s’especifica en el Conveni signat l’any 2012 entre l’Ajuntament, Promusa i una empresa privada amb qui Promusa li compra els seus terrenys al  Camí de la Salut (Monmany), en forma de permuta per valor de més de VUIT MILIONS D’€ (?).

El detall econòmic de dita operació apareix  en l’Informe del Gerent de Promusa Sr. Lluís Hosta on fa constar a més dels bens objecte de la permuta que obté dita empresa, el valor dels mateixos, descomptant-li del total import el valor de les obres d’urbanització que aquesta s’havia compromès a fer al Camí de la Salut (Conveni 2006). Entenem que Promusa el 2012 es va subrogar d’aquesta obligació al descomptar a dita empresa privada el valor de les obres esmentades.

Gent per Valldoreix fa quasi un mes que va enviar una carta a la Secretaria-Intervenció,  al President de l’EMD i el seu govern alertant del fet, manifestant-nos preocupats per un possible mal ús del diners públics. L’import de les obres ja s’ha consignat en el Pressupost i sembla que es volen contractar d’immediat. La manca de resposta a dia de la data fa créixer el nostre temor sobre possibles irregularitats. 

La carta esmentada ja està publicada en aquest blog

Un seguit de cessions a l’Ajuntament de St. Cugat. Cessió de competències; cessió del patrimoni públic de més valor (terrenys a l’Estació de Valldoreix). Una sentència desfavorable per una contractació irregular en les instal·lacions esportives. Una dedicació exclusiva retribuïda del President que ens suggereix  una possible competència deslleial per l’activitat que compatibilitza en  la seva empresa d’instal·lacions, o com a mínim dubtes sobre l’aprovació de la dedicació exclusiva aprovada  només pels Vocals de CIU.  Només ens faltava als valldoreixencs que l’actual govern de l’EMD (CIU) destini quasi 300.000€ per urbanitzar un carrer que ha de pagar un tercer.

Tampoc oblidem que el President de l’EMD de Valldoreix Sr. Josep Puig és Conseller de Promusa, i ens preguntem perquè no li ha reclamat la realització de les obres d’urbanització al Camí de la Salut compromeses el 2012? El President Puig  va manifestar en una Audiència pública que no urbanitza dit camí si no que, hi vol fer tanques, carril bici, senyalització, asfaltat… No hi ha cap dubte que juga amb la nostra intel·ligència. O potser estem parlant simplement d’impunitat? Què hem de veure més els ciutadans de Valldoreix del nostre govern local?

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, QUE PROPOSEM, Valldoreix i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.