Molt atrevit calumniant, el President Puig de l’EMD de Valldoreix

No sabríem definir si és imprudència o l’atreviment d’aquell que és inconscient, i amb el que està caient! el que porta al President de l’actual govern convergent a Valldoreix a embrutar el govern progressista anterior en El TOT St. Cugat número 1558 del passat mes de març dient que a l’arribar a l’EMD va tenir que “rentar la roba bruta”, sense més concreció. Pel que corre pel poble sembla que no té fre i en diu de gruixudes en les distàncies curtes, ho té fàcil considerant que visita les cases quan fa la seva feina d’instal·lador -tot i cobrar una dedicació exclusiva a l’EMD.

Veiem que ara ja s’atreveix a escampar descrèdit a través de la premsa local. El que sí són dades concretes per que hi ha proves contundents dels jutjats com són les Sentències que obligaven a enderrocar set cases i set piscines que es van construir irregularment a Valldoreix quan els governs convergents a Valldoreix i a St. Cugat entre el 1999 i el 2002.

A part d’aquestes sentencies judicials hi podem afegir altres que no van tenir conseqüències legals com les dues cases il·legals de la que encara ara és regidora de l’Ajuntament de St. Cugat la Sra. Pellicer, suposem que ara pel PDCAT.

O la construcció de l’Església Evangèlica sense haver-se aprovat el Pla Especial d’equipaments. Per no allargar-nos ens quedem aquí.

I Puig que està fent una pèssima gestió amb els diners de tots nosaltres cedint el terreny de l’estació, o fent obres milionàries al Pg del Nard per tapar errors, s’atreveix a anar desacreditant a tort i a dret escampant l’ombra de la sospita contra l’anterior govern progressista a Valldoreix.

Potser algú l’hauria d’aturar.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Valldoreix i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.