Donem resposta a l’escrit juny 2016 de la Directora de l’Escola Bressol de Valldoreix

Benvolguda Sra. Gil, permeti’ns que li diguem amb tota la amabilitat que els seus escrits ens han sorprès. En cap moment hem posat en qüestió la tasca de l’equip de professionals de l’Escola Bressol de Valldoreix que fa temps que coneixem i reconeixem. Si ho haguéssim fet entendríem la seva resposta, o la de la resta de l’equip si això s’hagués produït, però no ha estat així. Creiem que ha estat prou clara la nostra denuncia centrada al nostre entendre en una mala  política econòmica del govern de l’EMD que afecta aquest servei públic. És evident que vostè no té competències en l’aprovació dels pressupostos públics, això pertany als que tenen responsabilitats polítiques.

És innegable que una substitució àgil, d’un dia per l’altre,  per garantir dues professionals per classe és possible, només depèn de la voluntat del govern de l’EMD de posar-hi els recursos econòmics necessaris, en això es centra la nostra denúncia.

O és que no substituir amb immediatesa  les absències de les educadores i no fer-ho fins passats uns dies no afecta al personal, i no va en detriment de la qualitat del servei que es dóna a la quitxalla?

O és que ajuntar classes amb criatures de diferents edats i necessitats, per no disposar del personal necessari no és un trasbals per les criatures?

Entendrem perfectament que no respongui a aquestes qüestions, per  que segur que coincidirem que les professionals del servei es deuen al compliment de les instruccions dels que tenen responsabilitats de decisió, i que la seva tasca és la d’actuar  amb la màxima eficiència, adaptant-se a la realitat del servei  i suavitzant el màxim possible les conseqüències d’uns recursos de vegades massa ajustats.

Entengui vostè que els ciutadans, lliurement,  i exercint el nostre dret de revisar les actuacions dels nostres representants públics alertem de les disfuncions. Entengui-ho com una aportació, no en tingui cap dubte.

Cordialment

Gent per Valldoreix

Aquesta entrada ha esta publicada en Valldoreix. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.