Publiquem l’escrit que ens ha enviat la Sra. Gil, Directora de l’Escola Bressol de Valldoreix, el juny 2016

 

Les professionals de l’Escola Bressol, evidentment hem estat i estem contractades per l’administració, no perdem de vista que som una escola municipal, no privada, per tant qui sinó ens ha de contractar?
Com que algunes de nosaltres portem més de 30 anys a l’escola, hem estat contractades per tots els equips de govern que durant aquests anys han passat per l’EMD, i cada vegada ens hem hagut d’adaptar als canvis que ha proposat l’administració de torn i els hi ben asseguro, que moltes vegades no han estat del nostre gust i n’hem vist de tots colors.
La directora no tapa forats, gestiona. De la feina de direcció s’en diu gestió, tapar forats és feina de paleta i jo de paleta no en sóc.


Mai hem amagat als pares la falta de personal, sempre s’han assabentat de primera ma. La nostra escola és oberta i per tant les famílies poden accedir al recinte en el moment que vulguin, el control del que passa a l’escola és diari i no ens cal amagar-nos de res. Les famílies deixen i recullen als infants a l’aula, no posem marge a l’hora d’entrada ni de sortida, per tant, desde les vuit del matí fins les cinc de la tarda és pot obrir la porta a qualsevol família.
Segueixo convidant-los a visitar el nostre centre i a conèixer de primera ma la nostra gestió i la nostra forma de treballar.
I per últim dues coses més, saben que som de les poques escoles que seguim mantenin la parella educativa i que no hem externalitzat cap dels nostres serveis, com han hagut de fer altres centres?
I ja per acabar, jo al meu lloc de treball no tinc color polític, la meva feina és gestionar el millor possible l’escola, sigui qui sigui el partit que regeixi l’EMD, el meu deure és tenir un bon enteniment per el bé de l’escola i del meu equip, simpatitzi o no, amb el partit o amb les persones. En la meva vida particular ja prenc les opcions que més s’adapten als meus interessos.
Cordialment,
Virgínia Gil

Aquesta entrada ha esta publicada en Valldoreix. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.