El govern de l’EMD de Valldoreix (CIU) segueix rebaixant qualitat de servei a l’Escola Bressol.

Es va construir una escola bressol modèlica, amb unes instal·lacions adaptades als petits, espais generosos, amb molta llum, i amb unes bones professionals, que van augmentar considerablement la qualitat d’aquest servei públic destinat a lo més important: la nostra infància.

Ara, els responsables actuals de l’EMD han aprofitat la baixa de la Psicòloga per eliminar el seu lloc de treball.

 

De fet, els governants de Valldoreix només van dotar la consignació del Pressupost 2013 per un temps concret, preveient la finalització de la relació laboral amb la psicòloga, amb la clara intenció de no substituir-la.

La important tasca de la psicòloga de detecció d’anomalies en el comportament dels nens i nenes, que permetia tractar uns casos des de la mateixa escola i derivar-ne altres amb necessitat de més especialització i recursos als equips de Sant Cugat ha quedat truncada.

Estem parlant d’una escola amb 102 places. Com que això s’ha produït amb el curs avançat, la preocupació es situa en el proper curs, que tindrà un dèficit clar d’atenció i detecció d’elements d’alerta sobre el comportament de més de 90 criatures de menys de 3 anys. Es poden demanar moltes coses a les mestres, tècniques i cuidadores, però no que exerceixin també de psicòlogues.

Pel que es veu hi ha diners per fer els grans equipaments previstos, però no per pagar a un professional del tot necessari en favor dels nens i nenes de l’Escola Bressol de Valldoreix. Ara, sembla que amb l’excusa de la crisi totes les decisions són bones. I la gent, anem encaixant. És una qüestió de diners o de voluntats? 

Aquesta entrada ha esta publicada en Valldoreix. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.