El nostre candidat a la Presidència de l’EMD és JAUME SANMARTÍ

 

IMG-20150325-WA0001

Una proposta diferent, novedosa. Aquesta serà la primera vegada que la ciutadania valldoreixenca pren el protagonisme, sense partits polítics, per protegir la nostra Vila d’interessos privats, polítics, econòmics i especulatius.

Aquesta Candidatura ciutadana és transversal, La composem veïns i veïnes de diferents tendències polítiques que ens hem unit  en favor d’un OBJECTIU:  la protecció del model de Valldoreix, i per un govern de l’EMD coneixedor de la gestió pública, eficient i amb sentit comú, en favor dels seus veïns. sense servituds de cap tipus. Hi posarem tota la nostra empenta, ganes i il·lusió.

Us presento el nostre Candidat a la Presidència de l’EMD el Jaume Sanmartí, i a una part de l’equip de col·laboradors/es que el seguirem acompanyant si la “Candidatura Ciutadana de Gent per Valldoreix” guanya les properes eleccions municipals del proper 24 de maig.

Un equip solvent, està composat per persones que podem posar sobre la taula coneixIMG-20150324-WA0000ements i experiència en diferents àmbits i especialment el de l’Administració pública. Formem part de la Candidatura dos ex-Presidents de l’EMD de Valldoreix, advocats, tècnics, medi ambientalistes, sanitaris, físics, empresaris,… Persones que fa temps que treballem plegats per Valldoreix i que seguirem oferint la nostra col·laboració al nostre Candidat/a si guanya la Presidència de l’EMD.

Us oferim des de la nostra independència, la suma d’experiències i coneixements,  i ens comprometem a la veritat, la transparència, la honestedat, el rigor, la legalitat i a ser sensibles a les demandes ciutadanes. El compromís de treballar tots en una sola direcció per protegir el model de Valldoreix, i per reforçar el govern de l’EMD.

Repensarem amb vosaltres els grans projectes, i si la majoria no els vol,  frenarem els projectes urbanístics que ha endegat el govern actual. Intentarem tirar enrere la cessió del terreny de l’estació i la cessió de la competència de gestió urbanística que Puig ha cedit a l’Ajuntament de Sant Cugat. El detall dels nostres compromisos us el farà ara el nostre candidat.

Som conscients de les dificultats que comporta que els ciutadans ens presentem a les eleccions sense els recursos que tenen els partits, però esperem que molta gent valori la nostra proposta.

Valldoreix pels valldoreixencs!!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, Plataforma ciutadana, QUE PROPOSEM, Valldoreix i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.