Imdemnització millonària per mala gestió de l’EMD l’any 2002

VALLDOREIX. UNA SENTENCIA FERMA OBLIGA AL PRESIDENT JOSEP PUIG A ENDERROCAR LES 3 CASES QUE HI HA DARRERA “LA RESERVA”. (C/ COSTER). L’EMD HA CONSIGNAT EN EL SEU PRESSUPOST 70.000€ PER L’ENDERROC. ES PREVEU UNA INDEMNITZACIÓ MILIONÀRIA AL PROPIETARI JA QUE LA LLICENCIA QUE ES VA DONAR EL 2002 ÉS NUL·LA DE PLE DRET, I L’HAURÀ DE PAGAR L’EMD, O SIGUI ELS VEÏNS.

IMG_20150204_132443

El propietari d’aquestes 3 cases és el mateix de les anteriors 3 cases i 3 piscines enderrocades pel govern anterior al costat del Registre de la Propietat. És també el propietari de l’edifici del Registre que va ser també objecte de denuncia per irregularitats, i una altra Sentencia judicial el va obligar a canviar l’accés a l’edifici, i a enderrocar l’aparcament.

També es va enderrocar la casa d’un altre propietari a l’Av. R. Escayola. La llicencia d’obres és de la mateixa època que totes les altres,2001/2002.

Tot plegat deixa moltes ombres de dubte sobre quina relació van tenir aquests propietaris amb el govern de CIU (Paraira), 1999-2003, que va concedir les llicencies d’obres.

Tinguem en compte que els denunciants d’aquestes irregularitats urbanístiques són veïns de la Vila, cap d’elles venen de l’EMD. Encara haurem d’agrair la capacitat econòmica d’aquests particulars imprescindible per que les denuncies hagin prosperat i s’hagi fet justícia.

Si fem un balanç dels dos últims governs de CIU aquest és preocupant. Ahir, va donar un resultat d’irregularitats urbanístiques. I avui el Govern de Josep Puig es mou en la opacitat, buida de competències l’EMD, i cedeix els terrenys de l’estació a Sant Cugat per unes operacions urbanístiques, entre les quals en surt beneficiat el propietari a qui se li hauran enderrocat 6 cases i l’aparcament del Registre de la Propietat.

La oposició s’ha assabentat de l’existència de la sentencia judicial (nov/2014) dos mesos després d’haver arribat a l’EMD, tot just abans del Ple (29/01/15) que ha hagut d’aprovar la dotació dels 70.000€ per l’enderrocament. Caldrà esperar l’abast d’unes indemnitzacions milionàries que tot apunta que l’EMD haurà de pagar al propietari.

És indignant que els valldoreixencs haguem que pagar els plats trencats per altres. Una herència fosca i empobridora. Els diners de l’EMD s’han de destinar a millorar les condicions de vida dels seus veïns/es, i no a pagar irregularitats urbanístiques. I ens preguntem, on estan les responsabilitats legals o polítiques d’aquells governs de Valldoreix?. Més impunitat?

Per cert, no veureu grans notícies sobre un assumpte d’una envergadura tant important com aquest. Fa molt temps que els principals mitjans de comunicació de St. Cugat seleccionen les notícies. Aquest assumpte hauria d’haver ocupat les portades principals amb unes polítiques comunicatives realment democràtiques.

Sembla evident que els veïns haurem de triar millor els nostres governants.

La taula està servida.

Platafora ciutadana Gent per Valldoreix                                     gener 2015

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, Valldoreix i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Imdemnització millonària per mala gestió de l’EMD l’any 2002

  1. Retroenllaç: Les sentències són per complir-les i les responsabilitats per exigir-les | uasc premsa

  2. Retroenllaç: Les sentències són per complir-les i les responsabilitats per exigir-les | Sant Cugat, versió original

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.