EMD DE VALLDOREIX. OPACITAT DAVANT D’UNA PRESUMPTA FALSIFICACIÓ DE DOCUMENT PÚBLIC

El President Josep Puig utilitza la seva majoria i el govern en Ple vota en contra de la creació d’una Comissió especial per investigar la falsificació d’un document públic sortit de l’EMD de Valldoreix.

Aquesta és la transparència del govern de Josep Puig, que en el proppassat Ple del 17 de juliol ha votat en contra de la creació d’una Comissió Especial que investigui qui ha estat l’executor, i l’ordenant, si és el cas, de la presumpta falsificació d’una denuncia i d’un registre de l’EMD contra un conegut Restaurant de Valldoreix, per suposades deficiències en la cuina.

Aquesta és la sensibilitat democràtica de qui governa actualment l’EMD de Valldoreix, que  no ha deixat prosperar la Moció presentada, i votada a favor pels grups de l’oposició, que ha tingut un ampli suport de les formacions polítiques, PSC, CUP, ERC, ICV-EUiA, UASC, i de les entitats ciutadanes GXV (Gent per Valldoreix), i AVVPV (Associació de veïns progressistes de Valldoreix).

El primer interessat en posar llum i taquígraf en aquest assumpte hauria de ser el President de l’EMD, perquè lo contrari només fa que alimentar encara més la situació d’alarma social que es respira a la Vila, i el temor que el de Valldoreix sigui un govern arbitrari que no dóna garanties de serietat, rigor i solidesa ètica.

Tot plegat posa en evidència una vegada més la manca de transparència d’aquest govern, i fa créixer les sospites que s’hagi volgut  represaliar els que critiquen la seva gestió.

Les persones afectades regeixen, en règim de concessió,  un conegut Restaurant de Valldoreix propietat de l’EMD. No se’ns escapa que una d’elles fos qui va presentar les signatures de molts veïns en contra de la implantació de direccions úniques al barri del Rossinyol per part de l’EMD.

El fet que aquest assumpte es trobi en la Fiscalia no hauria de ser un impediment a la investigació interna a l’EMD. La negativa de Puig a obrir la investigació en el si de l’EMD i fer-ne partícips als altres grups de l’oposició i les entitats de la Vila demostra una vegada més un  tarannà poc democràtic. Quan es vol tapar en comptes d’obrir .. qui sap què es vol amagar. L’EMD és una administració molt petita, podem comptar amb els dits de les mans els presumptes responsables.

Per altra banda, la Fiscalia no dóna cap informació a ningú, ni tant sols als afectats que regeixen l’esmentat servei públic, perquè resulta que no els considera “part interessada”. Es diu que no els consta denunciant, cosa que ens fa témer que es tanqui l’expedient una vegada complertes les diligències mínimes. El tems ens dirà si els nostres temors i sospites es compleixen o no.

Però una vegada més els ciutadans no tenim accés a una informació que hauria d’estar al nostre abast, si no, de que ens serveix tenir una administració propera?

En quin país vivim¡¡

Plataforma ciutadana Gent per Valldoreix

Aquesta entrada ha esta publicada en Valldoreix. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.