L’EMD DE VALLDOREIX HA GASTAT 67.877,23€ EN UNES ACTUACIONS ALS CARRERS DEL BARRI DEL ROSSINYOL, QUE HAN GENERAT EL REBUIG DE MÉS DE 1000 VEINS I USUARIS

Aquest és el cost de l’aplicació de l’Estudi de mobilitat al barri del Rossinyol, segons l’escrit (Reg 911 11/06/14) que hem rebut de l’EMD com a resposta a la  petició que l’abril li va fer Gent per Valldoreix.

Aquestes actuacions vials, que han deixat varis carrers en direcció única, han estat molt contestades pels veïns que consideren que han afectat en negatiu la seguretat vial, han incrementat el trànsit en carrers veïnals, i han augmentat el cost en temps i diners dels seus desplaçaments, ocasionant més pol·lució. A més de generar confusió als foranis.

67.877,23€ Aquest és l’import que ha costat a l’Erari públic unes mesures que van ser rebutjades pel Consell de la Vila, i que finalment l’EMD les està revisant per la pressió dels veïns que després de 6 mesos ha fet que Puig reconegui que hi ha hagut errors. Deixarem un marge de temps per veure si és sincer i vol buscar solucions , o si el que vol és dilatar, per cansar i desarticular el moviment veïnal. L’actuació de l’EMD destil·la precipitació i manca de planificació, (fins a 6 contractes en un mes), i unes actuacions que han durat uns 7 mesos. S’han fet diversos contractes per la mateixa feina, refeta sobre la marxa en molts casos a la vista de decissions errònies, o per les queixes dels veïns.

L’escrit evidencia també excuses que es van donar que no eren certes.  Puig es va excusar dient que no havia pogut consultar prou als veïns (va començar a parlar amb ells quan ja tenia les obres contractades), perquè tenia que adjudicar les obres ràpidament per no perdre una subvenció. Doncs a l’escrit se’ns diu que no hi ha hagut cap subvenció per fer aquestes obres.

Ara haurem de veure quines modificacions farà l’EMD a partir de les converses amb els veïns afectats en una Comissió de treball, que no s’ha constituït formalment potser per desdibuixar a la llarga tots els despropòsits de l’EMD en aquest assumpte. I disposar del cost que representaran les noves actuacions derivades d’aquesta negociació, que caldrà sumar al que l’EMD de Valldoreix s’ha gastat fins ara.

Potser seria bo que els sous dels polítics de l’EMD anessin a resultats, o que ells fossin els que assumeixin les conseqüències dels seus errors, però de moment no és així, i ens podem aplicar allò de “cornut i pagar el beure”. Vaja negoci que hem fet els valldoreixencs amb l’actual govern de l’EMD¡¡

Plataforma ciutadana Gent per Valldoreix

Aquesta entrada ha esta publicada en Valldoreix. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.