EMD VALLDOREIX. EL GOVERN DE PUIG CEDEIX COMPETENCIES URBANISTIQUES, I CEDEIX GRATUÏAMENT TERRENYS PÚBLICS A L’AJUNTAQMENT DE SANT CUGAT


SR PUIG, AIXÒ ÉS TREBALLAR PER LA VILA? AIXÒ ÉS GESTIONAR EN FAVOR DELS VALLDOREIXENCS ?

CONVENI URBANÍSTIC APROVAT PER L’AJUNTAMENT DE SANT CUGAT EN EL PLE ORDINARI DEL 16/12/2013. APROVAT PER L’EMD DE VALLDOREIX EN EL PLE EXTRAORDINARI DE 19/12/2013

  • PERQUÈ L’EMD L’APROVA EN UN PLE EXTRAORDINÀRI ON ELS        CIUTADANS NO PODEN INTERVENIR?
  •  PERQUÈ NO CONVOCA PRÈVIAMENT L’AUDIÈNCIA PÚBLICA?
  • PERQUÈ NO L’HA PASSAT PRÈVIAMENT AL CONSELL DE LA VILA?

AQUEST ÉS EL CONCEPTE DE TRANSPARÈNCIA I PARTICIPACIÓ CIUTADANA DE JOSEP PUIG?

ELS VERGONYANTS ACORDS DEL CONVENI URBANÍSTIC ENTRE L’EMD I L’AJUNTAMENT

L’EMD RENUNCIA EN FAVOR DE L’AJUNTAMENT DE SANT CUGAT:

–         A LA COMPETÈNCIA PER REDACTAR EL PLA ESPECIAL DE L’ESTACIÓ. L’EMD només podrà fer un informe (no vinculant). Qui decidirà l’ordenació de la nova plaça de l’estació i la gestió de l’aparcament soterrani serà l’Ajuntament.

L’EMD CEDEIX GRATUITAMENT A L’AJUNTAMENT DE SANT CUGAT un terreny de molt valor:

  •  EL TERRENY DE L’ESTACIÓ (zona aparcament). On l’Ajuntament de Sant Cugat, a través de Promusa construirà pisos i locals comercials.
  • LA PLAÇA DE L’ESTACIÓ que ara és només una via pública es convertirà en un valor amb el dret de sol i subsòl que permetrà fer un aparcament de pagament, que l’Ajuntament de ST. Cugat gestionarà,  i una empresa concessionària en traurà benefici.

 A CANVI, L’AJUNTAMENT DE SANT CUGAT CEDEIX A L’EMD UNA SÈRIE DE TERRENYS (un, de valor ínfim, els altres ja estaven cedits anteriorment)

  •  UN TERRENY D’EQUIPAMENT AL PG. NARD QUE NO ES POT EDIFICAR.
  • LA ZONA VERDA DEL CAP (bosc de pins davant la farmàcia, sense aparcament) de la qual l’Ajuntament ja havia cedit l’ús a l’EMD i que l’Ajuntament va obtenir gratuïtament.
  • ELS TERRENYS D’EQUIPAMENTS QUE GENERA LA MODIFICACIÓ DEL PGM ZONES VERDES, com ara el de la rambla Mossèn Cinto. No és una nova cessió, sinó que la normativa de la Modificació del PGM ja li dóna a l’EMD, sense necessitat de cap conveni.

 NO ESTEM D’ACORD NI AMB LA CESSIÓ DE COMPETÈNCIES, NI DE PROPIETATS PÚBLIQUES PER PART DE L’EMD. PERO L’EMD NI TANT SOLS HA ESTAT CAPAÇ DE DEMANAR A CANVI LA CESSIÓ DEL PAVELLÓ ESPORTIU, PROPIETAT DE L’AJUNTAMENT DE SANT CUGAT QUAN L’EMD TE COMPETENCIES ESPORTIVES, QUE HAGUES EQUILIBRAT LES CESSIONS MÚTUES¡¡

 L’EMD PERD

  •  LA URBANITZACIÓ DEL CAMÍ DE LA SALUT. Obligació que es va contraure amb la signatura del Conveni de Can Monmany l’any 2006. S’ha Volatilitzat.
  • EL 50% DE LA CESSIÓ A L’EMD DE L’APROFITAMENT DE CAN MONMANY. S’ha volatilitzat

GENT PER VALLDOREIX              info@gentpervalldoreix.cat           DESEMBRE 2013

Aquesta entrada ha esta publicada en Valldoreix. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.