L’EMD PASSA A APROVACIÓ L’ACTUALITZACIÓ DEL CONVENI ECONÒMIC AMB SANT CUGAT EN EL PLE EXTRAORDINARI DE 19 DE DESEMBRE 2013. HO FA SENSE CONVOCAR L’AUDIÈNCIA PÚBLICA. EN UN PLE EXTRAORDINÀRI ELS CIUTADANS NO PODEN INTERVENIR.

 SR. JOSEP PUIG. LA DESCONFIANÇA  CIUTADANA SOBRE LA SEVA GESTIÓ  CREIX DIA A DIA

L’AJUNTAMENT VA APROVAR EL CONVENI EN EL PROPPASSAT PLE ORDINARI DEL 16 DE DESEMBRE I L’EMD EL PASSA A APROVACIÓ EL 19 DE DESEMBRE ACTUAL.  EN UNA PRIMERA LLEGIDA ENS HAN SORPRÉS TRES PUNTS, 1- RELACIONAT AMB LA RECOLLIDA DE RESIDUS 2- LA RETROACTIVITAT, 3- LA MANCA DE TRANSPARÈNCIA.

TROBEM MOLT PREMONITORI QUE EL CONVENI DEIXI LA PORTA OBERTA A LA POSSIBILITAT DE CANVI DEL MODEL DE RECOLLIDA D’ESCOMBRARIES DE VALLDOREIX, QUE FINS ARA ES VE REALITZANT PORTA A PORTA.

EL CONVENI QUE PUIG HA SIGNAT POSSIBILITARÀ QUE VALLDOREIX PASSI AL MODEL DE RECOLLIDA D’ESCOMBRARIES DE SANT CUGAT QUAN ELS POLITICS HO CONSIDERIN OPORTÚ, EMPARATS PER AQUEST CONVENI.

UN DIA ELS NOSTRES CÀRRECS PÚBLICS PODEN DECIDIR ELIMINAR EL PORTA A PORTA I ENVAIR VALLDOREIX DE CONTENIDORS. A QUI LI IMPORTA LA OPINIÓ DEL CIUTADÀ?

FA MOLT TEMPS QUE MOLTS VEÏNS DE VALLDOREIX VENIM MANIFESTANT QUE ELS CARRERS DE VALLDOREIX ,MOLTS D’ELLS  AMB MOLTA PENDENT I D’ALTRES, MOLT ESTRETS, AMB VORERES ESTRETES I EN MOLTS CASOS INACCESSIBLES PELS POSTES DE LA LLUM  NO PERMETEN LA IMPLANTACIÓ DE CONTENIDORS.

ENS PREGUNTEM QUE TÉ A VEURE EL CONVENI ECONOMIC, QUE ACTUALITZA LA RELACIO ECONÒMICA ENTRE ELS DOS ENS PÚBLICS SANTCUGATENCS AMB QUE L’EMD ARA S’OBLIGUI, FINS EL 2020 A PERMETRE EN QUALSEVOL MOMENT UN CANVI DE MODEL DE LA RECOLLIDA DE RESIDUS?

VEIEM TAMBÉ POC SERIÓS QUE ES SIGNI UN CONVENI EL DESEMBRE DE 2013, AMB UNA RETROACTIVITAT DE GENER DEL 2013.

EN DIFERENTS OCASIONS AQUEST 2013 S’HA DEMANAT INFORMACIÓ I QUE EL CONSELL DE LA VILA ES POGUÉS PRONUNCIAR SOBRE EL CONVENI ECONÒMIC. SEMBLA QUE PUIG ESTIGUI BARALLAT AMB LA TRANSPARÈNCIA I LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA REAL (NO LA DE “FIRETA”).  PUIG UTILITZA LES PARAULES I ELS FETS BRILLEN PER LASEVA ABSÈNCIA.

DESEMBRE 2013     GENT PER VALLDOREIX (GxV)            info@gentpervalldoreix.cat

Aquesta entrada ha esta publicada en Valldoreix. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: L’EMD PASSA A APROVACIÓ L’ACTUALITZACIÓ DEL CONVENI ECONÒMIC AMB SANT CUGAT EN EL PLE EXTRAORDINARI DE 19 DE DESEMBRE 2013. HO FA SENSE CONVOCAR L’AUDIÈNCIA PÚBLICA. EN UN PLE EXTRAORDINÀRI ELS CIUTADANS NO PODEN INTERVENIR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.