Gent per Valldoreix a la Nau de Cultura

El 7/10/14 hem organitzat un debat sobre l’impacte que produiria la nova ‘centralitat’ i la mobilitat de direcció única a Valldoreix.

DSCN4764

A la taula tenim, d’esquerra a dreta, Jaume Santmartí, President de l’associació Gent per Valldoreix, que va donar la benvinguda i va exposar els objectius de GxV. Trobareu les seves paraules transcrites en un altre post.

DSCN4767La Nau de Cultura estava plena, erem uns 200 veïns interessats en els canvis urbanístics que se’ns acosten si algú no hi posa fre.

DSCN4771

DSCN4802

A continuació va parlar Joan Barba, veï i arquitecte urbanístic explican-nos tots els projectes que s’estan movent i com ens modificaran la nostre forma de vida. Trobareu la seva conferència VALLDOREIX A LA CRUILLA més endevant.

DSCN4789

 

Per situar-nos en el futur que no volem, es van projectar imatges del projecte guanyador i dels 40 pisos que ens poden canviar el model urbanistic de Valldoreix.

DSCN4774

 

A la taula, d’equerra a dreta teniem a Jaume Sanmartí, President de l’Associaco Gent per Valldoreix,

Xavier Boneta, expert en Polítiques urbanes, que ens va fer unes interessants reflexions sobre el sentit de la participació ciutadana,

Jorge Perea, arquitecte i Professor de Urbanisme a la UPC, que coneixia Valldoreix per haver coaborat amb el Sr. Altet i que va ser l’unic ponent que va defensar l’actual projecte de la centralitat.

Francesc Muñoz, Director de l’observatori de la Urbanització, a la UAB que va assumir les funcions de moderador i sintetitzador de continguts que va donar una gran agilitat a l’acte.

Monse Turu, Vicepresidenta de Gent Per Valldoreix va qüestionar l’actual equip de govern pels projectes que està impulsant i va demanar que es consultés a tots els veïns abans de començar projectes que poden modificar l’actual model de poble. Trobareu les seves paraules més endevant.DSCN4809

 

En el torn d’intervencions dels veïns, van pendre també la paraula varis veins de la Plataforma MOU-TE PER VALLDOREIX, que van explicar parquè no accepten l’actual Estudi de Mobilitat que vol fer direccions úniques a tot Valldoreix.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, QUE PROPOSEM, Valldoreix i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.