GRAN SUPERMERCAT I MERCAT MUNICIPAL A LA PLAÇA DEL CASAL DE CULTURA DE VALLDOREIX?. ARA NO ÉS UNA BONA PROPOSTA.

Sabeu que el govern actual de l’EMD ha decidit fer aquesta gran infrastructura.

Ara, en les circumstàncies actuals i les previsions futures, hauríem d’apostar per projectes menys pretensiosos, per exemple, utilitzar els diners que ens deu la Generalitat de l’impagament de l’alta tensió, i els de les subvencions (Puosc/Xarxa) per fer o ampliar el Casal de cultura i arreglar la Plaça. Més oferta cultural i d’oci seria bo per millorar la cohesió social de la Vila, i en definitiva, ens aproximaríem a allò que tenen quasi tots els pobles.

Ara, si volem comprar en una gran àrea comercial ho podem fer a Mirasol. En cotxe ho tenim a 5min i hi podem anar amb els FGC. També podem seguir comprant en l’exitós mercadet dels dissabtes, i com no a les botigues de queviures de tota la vida distribuides pel territori Valldoreixenc. No ens podem permetre que el comerç de proximitat desaparegui,  dóna servei, festius inclosos, i propicia la trobada de la gent dels barris.

Pensem en el benefici que ens comportaria treure’ns del damunt les expectatives de futurs embussos de cotxes als carrers propers a Can Cadena, on ara ja hi passen més de 25.000 cotxes diaris si es construeix una gran àrea comercial a la Pl del Casal, no serien només els nostres cotxes, s’hi afegirien la gent de les Planes, de La Floresta i d’una part de Sant Cugat.

La realitat actual ens porta a la obligació de fer un exercici de reflexió, a plantejar les coses d’una altra manera, i aconsella no córrer tant, mesurar els passos, no hipotecar el futur, situant la sostenibilitat en primer lloc.

La crisi econòmica s’ha acompanyat d’una crisi democràtica, d’un sistema democràtic amb mala salut, que ara més que mai s’està posant constantment en dubte. D’arreu s’exigeix que els polítics tinguin en compte la opinió de la gent.

Els responsables polítics de l’EMD no poden tirar pel dret, i deixar-se portar per les seves petites vanitats, fent un mal ús del diner públic, alterant la tranquil·litat dels  valldoreixencs,  i hipotecant el seu futur.


En qualsevol cas, els grans projectes han de ser consultats a la ciutadania.

 GxV juny 2013

Aquesta entrada s'ha publicat dins de QUE PROPOSEM i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.