Malestar dels valldoreixencs per la construcció d’un pont al carrer Rossinyol

de TotSantcugat…

Anna Mira
Barris i districtes Els veïns han manifestat que és innecessari construir el pont que uniria la via per sobre la riera i aixecar les voreres d’aquest carrer, a la junta de veïns de l’EMD, d’aquest gener
Els veïns del carrer Rossinyol de Valldoreix han demostrat el seu malestar pel projecte de construcció d’un pont que uniria la via per sobre la riera al seu carrer per facilitar la mobilitat dels valldoreixencs. Després de conèixer la voluntat del govern de l’EMD per demanar unaampliació de 124.000 euros més de subvenció al Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) per realitzar les obres, el torn de precs i preguntes s’ha centrat en queixes i dubtes dels veïns per aquest projecte.L’EMD ha aprovat demanar aquesta ampliació de la subvenció, amb l’abstenció del vocal del PP. El pressupost total per realitzar les obres s’eleva als 532.000 euros. A banda del pont, s’elevarien les voreres entre els carrers alcalde Ramon Escayola i el passeig de la Garsa. Els veïns consideren que és un pressupost massa elevat donada la situació econòmica per la qual passen moltes famílies, i un projecte “innecessari” que els causaria un augment notable del trànsit pel seu carrer, dificultant-los així la mobilitat.

Per la seva banda, el vocal de Mobilitat, Joan Ribera, assegura que el projecte es pot revisar perquè encara es troba en la fase d’aprovació inicial. En els propers mesos s’obrirà el període d’exposició pública del projecte, quan es podran presentar les al·legacions i esmenes que es considerin oportunes. Aquestes seran estudiades abans de fer l’aprovació definitiva del projecte.

Altres qüestions de la sessió plenària
Durant la junta de veïns Valldoreix ha donat suport a la data i la pregunta de la consulta per decidir el futur polític de Catalunyaamb els vots a favor de l’equip de govern (CiU-Actuem), que ha presentat la moció, el suport de CPCV i la negativa del PP. De la mateixa manera, també s’ha aprovat la moció de CiU-Actuem per donar suport a la campanya de recollida de signatures ‘Signa un vot per la independència’ que promou l’ANC.

Igualment, ha quedat aprovada la moció de CPCV de defensa del dia internacional de les dones, del pròxim 8 de març amb el suport de l’equip de govern i la negativa del PP per no estar d’acord amb la defensa de l’avortament, que també inclou la moció. La Candidatura també ha proposat la ratificació de les limitacions de Valldoreix del districte 3r per regular el cens electoral de cara a les eleccions locals del 2015. El govern hi ha donat suport i el PP hi ha votat en contra.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, Valldoreix i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.