MOLTS VEÏNS DE L’AV RAMON ESCAYOLA I ALTRES DE CARRERS PROPERS HAN SIGNAT EN CONTRA DE LA DIRECCIÓ ÚNICA DE L’AVINGUDA. EL PRESIDENT JOSEP PUIGNO N’HA FET CAS I A TIRAT ENDAVANT AMB L’ACTUACIÓ.

70 VEÏNS/ES DE L’AVINGUDA PERTANYENTS A 42 CASES, DE LES 100 QUE TÉ AQUEST CARRER, MES 27 VEÏNS/ES DE CARRERS PROPERS HAN PRESENTAT LES SEVES SIGNATURES EN CONTRA DE LA DIRECCIÓ ÚNICA DEL CARRER.  LA PRECIPITACIÓ, DAVANT D’UNES OBRES INMINENTS HA FET QUE TANQUÉSSIN LA RECOLLIDA DE SIGNATURES EN POCS DIES. MOLTS VEÏNS ESTAN MOLESTOS AMB L’EMD QUE ELS VA REUNIR PER EXPLICAR L’ACTUACIÓ QUAN AQUESTA JA ESTABA CONTRACTADA.HI HA VEÏNS QUE NO VAN ESTAR CONVOCATS A DITA REUNIÓ. L’EMD NO HO HA COMUNICAT ALS BARRIS PROPERS QUE VENEN UTILITZANT L’AV. R. ESCAYOLA DE TOTA LA VIDA PER ACCEDIR I PER DESPLAÇAR-SE PER LA VILA . ELS 2 PRIMERS DIES DE L’APLICACIÓ D’AQUESTA NOVA MESURA ESTAN GENERANT GREUS PROBLEMES DE TRÀNSIT I LA SORPRESA I LA CONTRARIETAT DELS CONDUCTORS ES FA PATENT CONSTANTMENT, NO ENTENEN RES. EL PLA DE MOBILITAT QUE L’EMD VA APROVAR AQUEST ANY 2013 NO TENIA EL SUPORT DEL CONSELL DE LA VILA (LA MAJORIA VA VOTAR EN CONTRA). ES COMENTA QUE L’EMD NO HA COMPLERT AMB EL TRÀMIT DE PUBLICACIÓ DEL PLA DE MOBILITAT ALS DIARIS OFICIALS, I QUE AIXÒ NO HA PERMÈS QUE QUI NO HI ESTABA D’ACORD POGUÉS PRESENTAR AL·LEGACIONS. LA MESURA PERJUDICA ELS COMERÇOS I EMPRESES SITUADES A L’AV. ELS VEINS HAURAN DE DEDICAR MES TEMPS I MÉS CARBURANT EN ELS DESPLAÇAMENTS EN AQUESTA AVINGUDA QUE TRANSCORRE AL COSTAT D’UNA RIERA. ELS VEINS HAN PARLAT AMB PUIG PERO AQUEST NO N’HA VOLGUT SABER RES, I NO HA ACCEPTAT LA PETICIÓ.

GENT PER VALLDOREIX (GxV) DESEMBRE 2013

Aquesta entrada ha esta publicada en Valldoreix. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: MOLTS VEÏNS DE L’AV RAMON ESCAYOLA I ALTRES DE CARRERS PROPERS HAN SIGNAT EN CONTRA DE LA DIRECCIÓ ÚNICA DE L’AVINGUDA. EL PRESIDENT JOSEP PUIGNO N’HA FET CAS I A TIRAT ENDAVANT AMB L’ACTUACIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.