PACTE/PLA DE MOBILITAT

LA PRECIPITACIÓ DE L’EMD DE VALLDOREIX

VOLEM ALERTAR als veïns/es del Pla de mobilitat que l’EMD encapçalada per el seu President,  el Sr. Josep Puig, ha aprovat (Ple 4 abril 2013), suportat només per unes jornades de participació ciutadana i sense haver aconseguit el consens en el Consell de la Vila, màxim òrgan de representació.

El Pla fa una previsió a 25 anys. Modifica la mobilitat (vianants, cotxes, bicicletes). Es deixa la modificació del PGM -Colònia Montserrat, el nou parc en el solar (quiosc/xurreria) davant del CAP. I INCLOU CANVIS MOLT IMPORTANTS QUE REQUEREIXEN LA CONSULTA.

 

El Pla inclou projectes antics quan la situació i la necessitat ha canviat. CANVIS QUE TINDRAN UN COST IMPORTANT I QUE AFECTARAN COSTUMS, MOBILITAT I LES BUTXAQUES, en un moment de crisi, i de nous plantejaments sobre la implicació de la societat en les decisions polítiques. L’EMD ha d’estar al servei del poble. CAL UNA CONSULTA CIUTADANA d’aquestes ACTUACIONS:

  •             CONNEXIÓ AP7/B30 PER L’AV. BAIXADOR. S’havia parlat d’una Rambla, no d’una via de connexió. És una bona proposta?
  •             GRAN SUPERMERCAT I MERCAT MUNICIPAL A LA PL. CASAL DE CULTURA. El Pla no inclou l’informe sobre l’impacte en la vialitat (a Can Cadena passen entre 25.000/30.000 cotxes/dia). És necessari ara que a 5 minuts -i connexió tren- tenim el recent inaugurat Mercadona i Mercat Municipal a la Pl. Estació de Mirasol?
  •             PISOS DE PROTECCIÓ OFICIAL A LA PL. CASAL DE CULTURA I A L’ESTACIÓ. El Pla no inclou informes de necessitat i idoneïtat, tenint en compte el parc d’habitatges buits existents. És millor a la Rbla. MJ Verdaguer, o a la zona estació? Cal en els dos llocs? Volem pisos a Valldoreix?
  •             LA CONSTRUCCIÓ D’UN APARCAMENT SOTERRAT A LA PL ESTACIÓ. (4 milions d’€)
  •             PAGAR PER APARCAR EN LA ZONA VERDA (Estació) i ampliar-la a tots els carrers?
  •           FER DIRECCIONS ÚNIQUES EN UN 98% DELS CARRERS de Valldoreix?
  •             ELIMINAR ELEMENTS PACIFICADORS DELS CARRERS?

 

Volem QUE EL GOVERN DE L’EMD ES REPLANTEGI LA APROVACIÓ del Pla, CONVOQUI el Consell de la Vila per tal d’aconseguir el consens necessari, INCLOGUI INFORMES SOBRE LA IDONEITAT, LA NECESSITAT I L’IMPACTE de les actuacions, EL COMPLETI amb les que estan en marxa, i que INFORMI i HO PASSI A CONSULTA DE TOTS ELS VALLDOREIXENCS/ES ¡¡ 

PLATAFORMA CIUTADANA “GENT PER VALLDOREIX” (GxV)

Aquesta entrada s'ha publicat dins de QUE PROPOSEM, Valldoreix i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.