Qui som què fem i com ho fem

“Gent per Valldoreix” (GxV) és una Plataforma Ciutadana que s’inclou en la filosofia dels moviments emancipadors vigilants i independent que empoderen als ciutadans, estimulen el debat i la mobilització.

L’Associació “Gent per Valldoreix”  reuneix aquelles persones interessades pels assumptes públics i disposades a treballar, col·laborar,  donar suport .. a les iniciatives que es plantegin per millorar la nostra societat, a partir de paràmetres de justícia social i sostenibilitat.

Els associats ho són a títol personal, tot i que poden ser membres d’altres entitats o formacions polítiques,.La Plataforma treballarà amb els grups que sintonitzin amb el projecte en general o un projecte concret  i assumeixin la responsabilitat de vehicular les demandes populars mitjançant relacions de cooperació entre iguals.

Aquest interès conjunt permetrà generar xarxes de suport mutu, teixint aliances socials que descobreixin i facin visible allò encobert, que promoguin la participació, la flexibilitat i la combinació d’accions que han de poder acomodar  els diferents graus de compromís  per sumar-los a tots. Col·laborarem amb els grups de pressió sobre el poder polític, organitzacions  socials o contrapoders en temes concrets i d’interès ciutadà,  en el marc dels valors que impregnen la filosofia de l’associació.

L’àmbit d’actuació habitual de l’associació és el territori de Valldoreix,  fent-se extensiu quan calgui a tot el territori santcugatenc per la representació territorial de les dues administracions locals que hi conviuen.

La participació, tant en forma d’elaboració de propostes, d’exigència de transparència, o de denúncia serà l’eina per reformar una democràcia escurçada i erosionada   i aplicar-la en tots els àmbits i a les institucions  tant com sigui possible.

I la col·laboració en xarxa ens permetrà ser més eficaços a l’hora de vehicular les nostres propostes, que les poden fer seves les formacions polítiques col·laboradores presentant-les a als òrgans corresponents de les institucions en el moment oportú.

Aquesta entrada ha esta publicada en QUE PROPOSEM, Valldoreix. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.