Qui som què fem i com ho fem

“Gent per Valldoreix” (GxV) és una Plataforma Ciutadana que s’inclou en la filosofia dels moviments emancipadors vigilants i independent que empoderen als ciutadans, estimulen el debat i la mobilització.

L’Associació “Gent per Valldoreix”  reuneix aquelles persones interessades pels assumptes públics i disposades a treballar, col·laborar,  donar suport .. a les iniciatives que es plantegin per millorar la nostra societat, a partir de paràmetres de justícia social i sostenibilitat.

Els associats ho són a títol personal, tot i que poden ser membres d’altres entitats o formacions polítiques,.La Plataforma treballarà amb els grups que sintonitzin amb el projecte en general o un projecte concret  i assumeixin la responsabilitat de vehicular les demandes populars mitjançant relacions de cooperació entre iguals.

Aquest interès conjunt permetrà generar xarxes de suport mutu, teixint aliances socials que descobreixin i facin visible allò encobert, que promoguin la participació, la flexibilitat i la combinació d’accions que han de poder acomodar  els diferents graus de compromís  per sumar-los a tots. Col·laborarem amb els grups de pressió sobre el poder polític, organitzacions  socials o contrapoders en temes concrets i d’interès ciutadà,  en el marc dels valors que impregnen la filosofia de l’associació.

L’àmbit d’actuació habitual de l’associació és el territori de Valldoreix,  fent-se extensiu quan calgui a tot el territori santcugatenc per la representació territorial de les dues administracions locals que hi conviuen.

La participació, tant en forma d’elaboració de propostes, d’exigència de transparència, o de denúncia serà l’eina per reformar una democràcia escurçada i erosionada   i aplicar-la en tots els àmbits i a les institucions  tant com sigui possible.

I la col·laboració en xarxa ens permetrà ser més eficaços a l’hora de vehicular les nostres propostes, que les poden fer seves les formacions polítiques col·laboradores presentant-les a als òrgans corresponents de les institucions en el moment oportú.

Aquesta entrada ha esta publicada en QUE PROPOSEM, Valldoreix. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.