PLA DE MOBILITAT DE VALLDOREIX. ÉS JUST QUE ELS CIUTADANS HAGUEM D’ASSUMIR EL COST DE LA INEFICÀCIA DEL GOVERN DE L’EMD?

24 DE FEBRER DEL 2014. A PRIMERA HORA DEL MATÍ, A L’AV. ALCALDE RAMON ESCAYOLA, ENTRE L’AV. J. BORRÀS I EL PG DE RUBÍ, HI TORNEM A VEURE ELS OPERARIS DE L’EMPRESA DE SENYALITZACIÓ CONTRACTADA PER L’EMD. AVUI ESTAN ESBORRANT EL CARRIL BICI  QUE VAN PINTAR NO FA MÉS D’UN MES.

DES DE QUE L’EMD VA IMPLEMENTAR LES DIRECCIONS ÚNIQUES EN DITA ZONA NO HI HA HAGUT UN SOL DIA QUE NO HAGUEM VIST AQUESTS OPERARIS, DE VEGADES REFORÇATS PER LA BRIGADA D’OBRES DE L’EMD, MODIFICANT LA RECENT SENYALITZACIÓ HORITZONTAL I VERTICAL.

EL CARRER N’ANAVA PLE DE L’ESTRANYESA QUE CAUSAVA LES DIMENSIONS TANT REDUÏDES D’UN CARRIL BICI, QUE A MÉS NO TÉ CONTINUÏTAT. SEMBLA QUE A FALTA DE PROJECTE, ES FAN LES MODIFICACIONS DE L’OBRA A MESURA QUE ELS CIUTADANS PRESSIONEN.  

I EN TENIM PER DIES, PERQUÈ CALDRÀ REFER MOLTA SENYALITZACIÓ. HO POT VEURE QUALSEVOL. MANCA DE SENYALITZACIÓ VERTICAL D’AVÍS DE SORTIDA DE CARRERS QUAN EN TRAVESSEN UN ALTRE; APARCAMENTS MASSA ENGANXATS A LES SORTIDES I ENTRADES DE CARRERS QUE NO PERMETEN EL GIR DELS VEHICLES,  ETC. ETC.

I TOT, PER L’APLICACIÓ D’UN PLA DE MOBILITAT QUE GENERA MÉS PERILLOSITAT, MÉS POL·LUCIÓ, DESPLAÇAMENTS MÉS LLARGS, PROBLEMES ALS COMERCIANTS, DIFICULTA LA UTILITZACIÓ DE LA BICICLETA PER L’OBLIGACIÓ DE COMPLIR AMB LES DIRECCIONS ÚNIQUES, EN UN TERRITORI PLE DE CARRERS AMB PENDENTS.

I AIXÒ HA ESTAT EL COMENÇAMENT, TENINT EN COMPTE QUE EL PLA PREVEU DIRECCIONS ÚNIQUES EN EL 90% DELS CARRERS DE VALLDOREIX.

ARA, AIXÒ SÍ, NO NOMÉS HEM D’ASSUMIR UNS CANVIS QUE ENS PERJUDIQUEN EN ELS NOSTRES DESPLAÇAMENTS DIARIS, HI HEM D’AFEGIR EL COST ECONÒMIC, I EL SOBRE COST DE LES FEINES DUPLICADES GENERATS PER UNA GESTIÓ DEFICIENT DELS NOSTRES REPRESENTANTS PÚBLICS. PERQUÈ AIXÒ HO PAGUEM ELS CIUTADANS.

VAJA NEGOCI ¡¡¡

PLATAFORMA CIUTADANA GENTXVALLDOREIX

Aquesta entrada ha esta publicada en Valldoreix. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.