SALVEM VALLDOREIX DE L’ESPECULACIÓ

Una gran majoria de veïns ens oposem al projecte de la Plaça de la Centralitat (Casal de Cultura), per el següents motius:

1r. Es tracta d’un projecte faraònic que se’ns vol imposar i que ve a hipotecar el desenvolupament i sostenibilitat del Valldoreix que defensem. La remodelació de la plaça i voltants és irracional ja que suposa més de 14.000 m2 de construcció compactats en un sol espai: la Casa de Cultura, Casal d’Avis, Biblioteca, Espai musical “teatre”, Correus, botigues, Escola de Música, un bar, restaurant, etc.

2º.- El projecte inclou construir uns 40 pisos, un gran Supermercat, zona de comerços i un mercat, a més de dues plantes d’aparcament que comportaria un canvi de model urbanístic. Que inclús taparia el sol a la plaça i jardins dels infants. Està previst construir el macro complex en varies etapes, TINDREM OBRES AL CENTRE DE VALLDOREIX DURANT 15 ANYS ¡¡, però el primer i més urgent, és l’especulatiu: els blocs de pisos i el Supermercat. ¡OI, QUINA CASUALITAT¡.

3r. La zona d’alta concentració: Casal de Cultura, La Plaça de Can Cadena, el CAP, juntament amb l’Estació i la Rambla M Cinto Verdaguer, ja de per sí, és la zona més congestionada de trànsit de Valldoreix. La requalificació amb pisos, supermercat i demès empitjorarà i saturarà la zona, complicarà l’accés a la Vila i la mobilitat dels carrers dels voltants de la Plaça del Casal, amb més pol·lució medi ambiental i contaminació de soroll.

4r. Volem i creiem necessari la remodelació de la Plaça del Casal, però no concentrar-ho tot en sol espai, megaprojecte faraònic. Volem un Valldoreix amb comerç de proximitat, un lloc de trobada i un equipament socio-cultural-lúdic.

info@gentpervalldoreix.cat

gxv

Aquesta entrada s'ha publicat dins de QUE PROPOSEM i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.