VALLDOREIX. EL VOCAL JOAN RIBERA RESPON AMB EVASIVES QUAN SE LI PREGUNTA SI VIU A VALLDOREIX. QUE ENS AMAGA? (Audiència Pública 25 set 14)

Tots sabem que una persona no pot ser designada Vocal d’una EMD si no viu al poble, ho diu la llei. Si hem d’interpretar l’esperit de la llei sembla que vol garantir que els Vocals tinguin un grau de coneixement sobre les coses que passen al poble al mateix nivell que qualsevol altre ciutadà per ser més sensible a les seves demandes, i fer més eficient el compliment de les seves responsabilitats.

Se li va preguntar al Sr. Ribera, Vocal del govern de CIU a l’EMD  si viu a Valldoreix, vistos els rumors que corren pel poble en sentit contrari que diuen que té llogada la seva casa a tercers. Se li demana que si no és cert seria bo que ho desmentís. I si no hi viu digués  des de quan, i si ha canviat de domicili darrerament, quan s’ha produït el canvi i  si ho informarà a la sessió del Ple que tindrà lloc a continuació, si és el cas.

La única resposta del Sr. Ribera a aquestes preguntes va ser: la llei diu que haig d’estar empadronat no?, doncs estic empadronat a Valldoreix. Conclusió: el Vocal no va voler dir si viu o no viu a Valldoreix. Hem d’entendre que el Sr. Ribera no viu a Valldoreix, però hi està empadronat?

Per si el Sr. Ribera no ho sap, per estar empadronat en un poble cal justificar que s’hi viu. Si un dels requisits de la llei per poder ser Vocal d’una EMD és que aquest estigui empadronat en el poble, i l’empadronament ve a certificar el lloc de residencia, no serà que el Vocal en qüestió està incomplint la legalitat, i manté l’empadronament sense viure a Valldoreix?.

Si Ribera no està fent cap il·legalitat, perquè aquesta manca de transparència? Només per mantenir la manera de fer del govern actual de l’EMD?

El President Puig no va badar boca en aquesta intervenció, però això no és inusual. Tot plegat, preocupant.

 Gent per Valldoreix. Plataforma ciutadana

Aquesta entrada ha esta publicada en Valldoreix. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.