VALLDOREIX. LA URBANITZACIÓ DE CARRERS A CÀRREC EXCLUSIU DEL PRESSUPOST DE L’EMD EN ÈPOCA D’ELECCIONS MUNICIPALS VA AIXECAR SOSPITES SOBRE SI DARRERA HI VA HAVER INTERESSOS ELECTORALS.

 

Previ a les eleccions municipals (maig 2015) el Govern presidit per Josep Puig (CIU) va asfaltar i senyalitzar a càrrec de l’erari públic més de 20 carrers de Valldoreix, perquè hi havia diners per a fer-ho i perquè així s’estalviaven el manteniment de carrers en condicions deficients. Potser ho hagués pogut fer durant els 4 anys de mandat i no tant a prop de les eleccions municipals. Ens alegrem que els veïns d’aquests carrers s’hagin estalviat el cost i no entrarem en si això era prioritari, correcte, legal o no ho era, però el que hauria de ser indiscutible es que a partir d’aquí tothom en tenim dret, perquè fins aquest moment molts sabem quant hem pagat pels nostres carrers. En cas contrari es produiria un greuge comparatiu, i esperem que no algun tipus d’irregularitat. Potser se’ns ha escapat algun altre carrer però pensem que per a deixar-ne constància és suficient.

En principi aquests són els carrers asfaltats amb senyalització vertical i horitzontal (finals 2014 meitat 2015) a càrrec de l’EMD: Tots els carrers del sector de Mas Fuster:  Passeig Caçadors. Passeig Pensament. Passeig Salze. Passeig Cirerer. Carrer Faisà. Carrer Colom. Carrer Griva. Carrer Becada. Carrer Pigot. Avinguda Castellot. Carrer Pamplona. Carrer Sant Sebastià. Carrer Camèlies. Carrer Pierrot. Carrer Olímpia. Carrer Colombina. Carrer Pont. Carrer Consolat de Mar. Carrer Hortet Solé. Camí de Mas Roig a Mas Fuster, Avinguda Salut, Passeig Conill. Passeig Llebre. Passeig Garriga.

Febrer 2016

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, Valldoreix i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.