CONSELL DE LA VILA. L’EMD DE VALLDOREIX INCOMPLEIX LES SEVES PROPIES NORMES.

La contradicció entre el discurs del President Josep Puig (CIU) en favor de la participació ciutadana i la realitat no és una novetat.

Això s’ha fet patent de nou amb l’incompliment reiterat del Reglament del Consell de la Vila que tot i que obliga al President Puig a convocar reunions com a mínim cada tres mesos, no l’ha convocat en tot l’any 2015. Menys mal que el Consell està considerat en el Reglament que el regula el màxim òrgan de participació ciutadana de Valldoreix!!

Això si, hi va haver un fallit intent de reunió a dos dies de Nadal, a la qual ni el President Josep Puig ni  el Vocal Castelló hi van assistir, i que per arrodonir-ho no es va fer per manca del quòrum necessari. A tenir en compte també que si s’hagués superat aquest escull la reunió tampoc s’hagués pogut portar a terme per l’incompliment de la clàusula del Reglament que l’obliga a entregar la documentació de forma anticipada.

El punt a tractar era el PAM (Pla d’Actuació Municipal). Va quedar de manifest lo inapropiat de la data en mig de les festes nadalenques després d’un any d’inactivitat. I menys quan vam saber  que l’EMD, a l’estiu,  havia contractat a una persona externa per la redacció de la proposta del PAM. I no obrirem una altre assumpte, però intuïm un cert mal ús dels diners públics  quan sabem que la Corporació ja disposa de personal qualificat  per fer aquesta tasca.

El President Puig prefereix incomplir les normes abans de sotmetre’s a un debat que no pot controlar. Tria els interlocutors quan sap que aquests seran poc crítics.   Decideix de manera unilateral i després  fa veure que és fruit de la participació ciutadana.

Potser per això la impunitat campa a tort i a dret.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Valldoreix i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.