A Josep Puig li creixen les plataformes ciutadanes

 

Un mal govern de l’EMD de Valldoreix ha aconseguit mobilitzar l’acomodada i pacifica gent d’aquesta tranquil·la població de 8.000 habitants

A l’Audiència pública i Ple del 22/5 es va repetir una vegada més l’assistència massiva de veïns indignats reclamant una actuació de l’EMD més eficaç i eficient, més sensibilitat davant les demandes ciutadanes, i més ètica en les formes de governar de Puig. Hi va haver tantes demandes d’intervencions que el van obligar a endarrerir una hora el Ple municipal, tot i la seva inicial resistència.

Una actitud indolent, de vegades frívola i irrespectuosa va marcar les intervencions de Puig a l’hora d’adreçar-se a la gent davant d’unes demandes de tota índole. Queixes pels canvis d’itineraris del transport urbà sense haver-ho parlat amb els veïns; abandó de zones verdes; deficiències en la recollida de restes de poda; apatia en el tancament del Cap de Valldoreix a l’estiu, etc.

També es va fer patent la gran insatisfacció dels veïns que li venen demanant, des del desembre, la suspensió temporal del pla de mobilitat que ha generat greus problemes per la implementació de direccions úniques al barri del Rossinyol, i que es volen estendre al 90% dels carrers. Aquests van acabar anunciant que es constituïen en plataforma ciutadana, per això, i davant del que sembla que vindrà.

La manca de transparència es va posar en evidencia en la denuncia d’un membre de Gent X Valldoreix per no haver rebut resposta a uns escrits entrats a l’EMD feia 45 dies, demanant informació sobre el cost de les actuacions vials, entre altres.

Va generar una important reacció la denúncia d’alguns membres de dita plataforma que van considerar vulnerats els seus drets constitucionals a la llibertat d’expressió. L’11/5 la policia local no els va deixar informar i recollir signatures, per demanar una consulta ciutadana abans que Puig seguís amb el macro projecte urbanístic que pretén construir 22.000 m2 a la zona del Casal. Aquests veïns deambulaven i parlaven pacíficament amb la gent per la Pl. de l’Estació.

Només faltava la intervenció d’un assistent donant a conèixer un assumpte que potser portarà cua, i que afecta de ple l’EMD, referent a un presumpte delicte de falsedat documental que actualment està investigant la Fiscalia.

Les respostes, o eren inconcretes, o les ajornaven dient que no en sabien res, o atribuïen els motius de les queixes a un mal funcionament del personal de l’EMD.

Carregar les culpes al personal de l’EMD  era el que faltava per evidenciar el “talant” dels que ara governen a Valldoreix.

Aquesta entrada ha esta publicada en Valldoreix. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: A Josep Puig li creixen les plataformes ciutadanes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.