REPRESIÓ POLICIAL A UN GRUP DE VEÏNS QUE DEAMBULAVEN PER LA ZONA DE LA ESTACIÓ PARLANT AMB LA GENT I RECOLLINT SIGNATURES EN

A Valldoreix estan passant coses molt greus:

La policia es va dirigir a aquestes persones dient que no podien recollir signatures sense permís i va aixecar acta. Molts no ho havien vist mai això, ni a Valldoreix ni a altres pobles i ciutats de Catalunya, ni en altres països occidentals. Això sí, als més grans ens va remetre a records feridors.

Els que hem passejat per aquests mons de deu estem tips de veure gent que xerra i fa arengues de tot tipus als carrers, places i parcs de les ciutats. Clar que estem parlant de societats democràtiques i obertes. Qui ens anava a dir que això es reprimiria en un territori tant cosmopolita com el de Valldoreix, a Sant Cugat del Vallès, a 15 minuts d’una de les ciutats més conegudes del món.

Alguns dels membres de la plataforma ciutadana Gent per Valldoreix, havien demanat a l’EMD la instal·lació d’una taula en la zona de l’estació de Valldoreix el dissabte dia 11 de maig dia del mercadet dels dissabtes, per informar i recollir signatures en contra del projecte de La Centralitat que vol endegar el govern local i el seu President el Sr. Josep Puig. La petició va ser denegada i els veïns van optar per anar informant a la gent mentre passejaven per la zona.

Seguirem denuciant les males formes del govern de l’EMD, que avui diu una cosa i demà una altra, que no vol gravar les reunions perquè així no admet discussió sobre el contingut de les actes; que no contesta les nostres peticions d’informació dins dels terminis reglamentaris, o que aprova acords plenaris havent-se retirat prèviament informes tècnics suposadament contradictoris, amb una mena de joc maquiavèl·lic maldestre.

Clar que a base d’anar fent queixes i denúncies cada dia serem més els que considerarem la necessitat d’anar al fons de tot el que està passant a Valldoreix.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Plataforma ciutadana, QUE PROPOSEM i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.