REPRESIÓ POLICIAL A UN GRUP DE VEÏNS QUE DEAMBULAVEN PER LA ZONA DE LA ESTACIÓ PARLANT AMB LA GENT I RECOLLINT SIGNATURES EN

A Valldoreix estan passant coses molt greus:

La policia es va dirigir a aquestes persones dient que no podien recollir signatures sense permís i va aixecar acta. Molts no ho havien vist mai això, ni a Valldoreix ni a altres pobles i ciutats de Catalunya, ni en altres països occidentals. Això sí, als més grans ens va remetre a records feridors.

Els que hem passejat per aquests mons de deu estem tips de veure gent que xerra i fa arengues de tot tipus als carrers, places i parcs de les ciutats. Clar que estem parlant de societats democràtiques i obertes. Qui ens anava a dir que això es reprimiria en un territori tant cosmopolita com el de Valldoreix, a Sant Cugat del Vallès, a 15 minuts d’una de les ciutats més conegudes del món.

Alguns dels membres de la plataforma ciutadana Gent per Valldoreix, havien demanat a l’EMD la instal·lació d’una taula en la zona de l’estació de Valldoreix el dissabte dia 11 de maig dia del mercadet dels dissabtes, per informar i recollir signatures en contra del projecte de La Centralitat que vol endegar el govern local i el seu President el Sr. Josep Puig. La petició va ser denegada i els veïns van optar per anar informant a la gent mentre passejaven per la zona.

Seguirem denuciant les males formes del govern de l’EMD, que avui diu una cosa i demà una altra, que no vol gravar les reunions perquè així no admet discussió sobre el contingut de les actes; que no contesta les nostres peticions d’informació dins dels terminis reglamentaris, o que aprova acords plenaris havent-se retirat prèviament informes tècnics suposadament contradictoris, amb una mena de joc maquiavèl·lic maldestre.

Clar que a base d’anar fent queixes i denúncies cada dia serem més els que considerarem la necessitat d’anar al fons de tot el que està passant a Valldoreix.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Plataforma ciutadana, QUE PROPOSEM i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.