Centralitat i Pisos

Hem rebut aquest correu que publiquem omitint el nom de l’autora tal com ens ha demanat:

Bon dia,

Una opció viable, de fet ja s’està fent, es passar pisos que estàn sense ús i no saben qué fer amb ells, a pisos de protecció oficial, un conveni entre bancs i ajuntaments, així no cal construir més i s’aprofita el que està fet. En el cas que ens ocupa diuen però que aquests pisos no estàn a Valldoreix, però estàn ben a prop !. Quan comença la construcció vertical a una població sempre va a més, Valldoreix perdrà la seva identitat per convertir-se en un Sant Cugat o Mirasol.

El pàrquing a l’estació és necessari i ja el tenim, no volem que en el seu lloc hi facin pisos, ni parkings subterranis.

Defensen que els pisos constaràn només de planta i dos pisos, però si mireu el projecta guanyador de la nova centralitat, Agora en quatre temps (podeu veure-ho posant el nom al google i entrant a on surt la imatge YouTube), hi han els baixos comercials i a sobre 3 plantes, i els pisos de segona fila sobresurten una planta més, per tant la visió que hi hauria desde la plaça seria de 5 nivells . A més, l’ocupació horitzontal suposa un gran augment de la superficie pavimentada (ciment, més ciment). Aquesta construcció moderna inicia un paisatge urbà que no té res a veure amb Valldoreix.

Actualment l’objectiu es un altre, s’ha construït massa. Al nostre poble s’ha de millorar el manteniment, no s’ha de transformar, es bonic tal com és, de fet es un dels pocs pobles tan a prop de Barcelona que es manté.

Una veina de Valldoreix

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Plataforma ciutadana, Valldoreix i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.