REACCIÓ DE PUIG DESPRÉS D’HAVER-LI FET LA FEINA

El primer document de la Generalitat conforme reconeix el deute i es compromet a pagar els quasi 700.00€ que li va avançar l’EMD el 2012 -de la part de finançament que pertocava al Govern Autonòmic en les obres de soterrament de l’Alta tensió, s’ha rebut aquest any 2014, després de la denúncia que vam presentar la Plataforma Gent per Valldoreix  i la UASC, el passat gener, al Síndic de Greuges de Catalunya.

Després de dos anys d’incertesa hem de dir que ara estem satisfets, perquè ara l’EMD té més garanties de cobrament d’una quantitat gens menyspreable, que permetria millorar el Casal de Cultura de Valldoreix, una reivindicació històrica.

No farem cas a les declaracions que ha fet Puig als mitjans, impertinents i desconsiderades amb aquests ciutadans. Cap agraïment i molta bel·ligerància vers unes persones que han actuat en favor dels diners de tots.

Ah¡¡ i parlant d’eficiència, potser algú hauria de posar damunt la taula que els polítics cobrin a raó dels resultats de la seva gestió. Potser que comencem a fer les coses ben fetes.

Gent per Valldoreix

Aquesta entrada ha esta publicada en Valldoreix. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.