Demanem explicacions al President de l’EMD de Valldoreix per les darreres actuacions malmetent els parcs infantils de la Vila

El Govern (PDCAT) que presideix el Sr Josep Puig ha fet els darrers mesos una sèrie d’actuacions en tres parcs infantils pròxims a la Plaça Can Cadena, minorant l’espai d’un, destruint-ne un altreconstruint-ne un de nou en la mateixa zona. Tot això s’ha pagat amb diners públics. Ho hagués fet el Sr. Puig si ho hagués hagut de pagar de la seva butxaca?

  • Com es possible donar una autorització a un bar en un espai públic com és el Jardí d’ infants que hi ha a la cantonada Av. Mossèn C Verdaguer – Carrer de l’Espígol, prop de la plaça de l’Estació?

S’ha autoritzat  la instal·lació d’una terrassa de bar amb  taules, cadires i uns bidons en una part d’aquest parc infantil. S’Han retirat alguns bancs. S’han talat els arbustos que l’aïllaven del soroll i protegien els infants, per donar més visibilitat al Bar.  La poda pràcticament a ras de terra  s’ha fet precisament el pitjor mes de l’any. La llei prohibeix expressament fumar en “recintes de parcs infantils i àrees de joc per a la infància..” i suposem que hi ha d’haver altres limitacions pel que fa al consum d’alcohol. Qui ha de defensar els interessos dels nostres infants?

 

  • Quin sentit tenen les obres d’enderrocament dels jardins i del Parc infantil que hi havia entre l’Av Mas Fusté i la Ctra. de La Floresta al costat de la Plaça Can Cadena?

 

Recentment hi hem vist les màquines fent moviment de terres per tornar a plantar nova vegetació i el personal retirant els elements del Parc Infantil. Aquests jardins i els elements per jugar els infants fa pocs anys que l’EMD els va fer, i va millorar  la imatge d’entrada a la Vila afegint-hi  alguns elements pels nens i nenes. Despesa sobre despesa.

 

  • Vist això, quina justificació tenen les també recents obres d’instal·lació del nou Parc infantil al bosquet que hi ha entre la Ctra. de la Floresta i el Carrer Valldoreix, al costat de la Plaça Can cadena, si s’estan carregant  altres parcs infantils en la mateixa zona? .

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Valldoreix i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.