Quan s’acabaran els despropòsits del Govern (PDCAT)  de  Valldoreix?

Decepció dels afectats per les Obres de re urbanització d’un tram de l’Av. Mas Fuster

Aquesta és la queixa que ens ha fet arribar, per la seva difusió, un veí i la d’altres persones que utilitzen aquesta via. Entenem que les obres als carrers demanden  paciència però ens parla de descoordinació, manca de previsió, de reobrir obra nova per fer-hi noves actuacions; de diferents amplades de les noves voreres, que fa allargar el seu acabament, i les molèsties. Serà per la manca de dedicació  o supervisió del President Puig a l’EMD?. Ell és el responsable de les Obres publiques, no pot ser desconeixement essent el propietari d’una empresa d’instal·lacions.

Escrit del veí  E.S. (24 de maig 2017):

“La majoria de veïns de 4 barris: Can Cadena,  de Can Enric la Miranda, Acualonga i Mas Fuster i d’altres barris que utilitzen aquesta via, amb centenars de vehicles, ens trobem afectats, des de fa vora de 4 mesos. Estem pràcticament incomunicats tenint que fer un  rodeig per poder accedir a casa.

Aquestes fotografies ens mostren com es troben les obres. Les dos primeres són del dissabte 20/5 a migdia i la tercera d’aquest dematí 24/5 (11,30h). El pare de la senyora que hi apareix es va trencar dues costelles d’una relliscada. Actualment tenim que seguir  passant com podem, dies amb el fang, entre la pols, i  sense saber per quina vorera hem de passar cada dia.

 

FOTO 1. Com es pot observar, en la vorera que ja es donava per acabada fa dies els postes continuen en el seu mateix emplaçament. Aleshores per poder fer el soterrament dels cables elèctrics, (que no sé si  ho havien previst) es va tindre que obrir de nou part del carrer, i la vorera  s’ha tingut que reobrir en diferents punts. Finalment ha quedat tan sols una mica més ampla (30cm), ¡inconcebible! En dos costats i en altres trams, la de  la dreta és de 3 metres d’amplada.

FOTO 2. Entrada a l’Av. Mas Fuster. La vorera que comença amb una amplada que de sobte es redueix a 1.30m i es troba sense enrajolar, a l’entrada es troba l’aparcament i els vehicles entren per on poden. A la botiga de pa del Forn del Racó, on mols comprem, se li esta causant un gran perjudici econòmic i molèsties a tots.

FOTO 3. Aquest mati, 24/5, com cada dia he passat entre aquest Mare Màgnum, procurant no relliscar i cercant la sortida.

 

El projecte. Es va evidenciar des d’un bon principi la manca de planificació i previsió en l’execució de les obres. Dóna la sensació que es ve actuant en gran mesura sobre la marxa, han refet trossos. Va començar molt lentament i ara tot son corredisses. I segons se’ns  va informar, encara n’hi ha per un més mes.  

La Pujada de l’Av. Mas Fuster tan sols fa uns 350 metres de llargada i 10m d’amplada, encara que després hi ha un segon tram pla fins la font.

 

Aquest es el clam del veïns, que som resignats, però tot té una paciència.”

Gent per Valldoreix / 24 maig 2017

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Valldoreix i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.